Our
story

0

Years of experience

0 k+

Happy clients

0

Male-only salons

ABOUT US

A different experience

Founded in the year 2021, The Magic Man concept provides the perfect mix between precision barbering and contemporary hairdresser. Part of the Magic brand, Magic Man follows the same principles: high quality services and style, in a refined and relaxed atmosphere.

Meet our team

The Magic's team is made up of some of the best global talents

Violeta Niculaie

Manager Magic Academy

Violeta is a dedicated and talented Manager with excellent organizational and leadership skills. She is responsible for coordinating and developing training programs, ensuring that students have access to the best resources and are prepared to build successful careers in this field.

Alina Sultănescu

Brand Manager Magic Man

Alina este un Manager de brand creativ și inovator. Ea posedă o viziune strategică și o înțelegere profundă a resursei umane. Lucrează pentru a menține motivația echipei, dar și pentru dezvoltarea și implementarea strategiilor de marketing, gestionând imaginea brandului și ghidând echipele către acțiuni care atrag și fidelizează clienții.

Ciprian Ungureanu

Master Trainer

Ciprian este mentorul și profesorul pe care ți-l dorești dacă vrei să aprofundezi tainele frizeriei! Cu o experiență vastă, o mulțime de clienți încântați și sute de cursanți cărora le-a deschis ușa către o carieră de succes, Ciprian Ungureanu aduce o perspectivă valoroasă și un set de abilități deosebite pentru a te ghida în cariera ta marcată de excelență.

 

Marian Michiu

Trainer Frizerie

Marian este un trainer și frizer talentat, cu o dedicare deosebită pentru arta frizeriei. El împărtășește cu pasiune cunoștințele sale și se asigură că studenții învață cele mai actuale tehnici și tendințe din domeniul frizeriei. Cu o abordare dinamică și orientată către inovație, este un profesionist dedicat, mereu la curent cu evoluțiile din industrie.